Primjer čestitki za 40 godina braka

 1. Sretna 40. obljetnicu braka! Tvoja ljubav me čini boljim čovjekom i najboljom verzijom sebe.
 2. Zahvalan sam na ovih 40 godina braka. Tvoj osmijeh još uvijek budi leptiriće u mom trbuhu i srce mi kuca brže kad sam u tvojoj blizini.
 3. Tvoja ljubav čini moj život vrijednim življenja. Hvala ti na ovih 40 godina braka i želim ti pokazati koliko si mi važan svaki dan.
 4. Ovih 40 godina braka bili su najljepši dani u mom životu, a ti si moj anđeo koji me vodi kroz život. Hvala ti na svemu što si učinio za mene.
 5. Sretna 40. obljetnica braka, draga moja! Hvala ti na svim smijehu, suzama, radostima i tuzi koje smo dijelili zajedno.
 6. 40 godina braka i još uvijek mi srce lupa kad si pored mene. Tvoj osmijeh, tvoj glas i tvoj dodir me nikada ne umore.
 7. Ljubav koju dijelimo ove 40 godine braka je poput vina, što je starija, to je bolja. Hvala ti što si mi bio partner u svemu.
 8. Ovih 40 godina braka bile su poput vožnje vlaka, s usponima i padovima, ali uvijek si bio pored mene. Hvala ti što si moj partner u životu.
 9. Draga moja, sretna 40. godišnjica braka! Život sa tobom je poput bajke, a ti si moj princ na bijelom konju.
 10. Ovih 40 godina braka naučili smo kako biti jedno s drugim, ali i kako rasti i evoluirati zajedno. Hvala ti što si mi partner u svemu.
 11. Srećan jubilej, ljubavi moja! Tvoja ljubav i podrška su mi uvijek bile najveća snaga i hvala ti što si mi bio najbolji prijatelj i suprug.
 12. 40 godina braka i još uvijek me tvoj poljubac ostavlja bez daha. Tvoja ljubav i naklonost su moje najveće blago.
 13. Ljubav koju dijelimo ove 40 godine braka je neprocjenjiva i želim da znaš da si uvijek u mom srcu.
 14. Ovih 40 godina braka su dokaz da prava ljubav ne blijedi s vremenom. Hvala ti što si mi najbolji prijatelj i suprug.
 15. Sretna 40. godišnjica braka, dragi moj! Tvoja ljubav me je oblikovala
Započnite razgovor
1
Niste pronašli traženo?
Želite više informacija o ovome?

Možete odmah započeti razgovor preko WhatsApp poruka, odgovor stiže obično vrlo brzo.